Les Sorbiers... Veel meer dan een hotel!
Hôtel Les Sorbiers nestelt zich in een park van 17 hectaren aan de oevers van de Bovenmaas in Hastière in de provincie Namen. Elk seizoen opnieuw hult het landgoed zich in de pracht van de omringende natuur.
Deze locatie is veel meer dan een hotel met 32 tweepersoonskamers in het Castel en de Palladio. Zo is er ook een restaurant "En Face de l'île", een groot vakantiehuis met 57 bedden en ruimten voor seminaries en events. Bovendien kunt u dankzij talrijke sportieve, culturele, recreatieve en ook unieke activiteiten de wonderen van de streek (her)ontdekken.
Het hotel is volledig gerenoveerd en heeft van duurzame ontwikkeling en ecologische verantwoordelijkheid een prioriteit gemaakt, wat zich zowel in de renovatie als in de aard van de aangeboden activiteiten en diensten weerspiegelt.
Les Sorbiers is de ideale locatie voor de organisatie van uw seminarie in het groen.
De vele troeven die deze plek te bieden heeft, zoals de rust, het comfort van de infrastructuren en de adembenemende natuur, zorgen voor een omgeving waar het aangenaam en gemoedelijk is om in team te werken en waar de creativiteit van elke medewerker aangewakkerd wordt.
In theateropstelling biedt de grote, lichte zaal plaats aan maximaal 100 personen. Ze is volledig uitgerust met de modernste apparatuur en kan gemakkelijk worden aangepast aan elk soort professioneel evenement: vergadering, conferentie, symposium, opleiding, teambuilding, seminarie in het groen enz.
Voor meetings van kleinere omvang zijn er nog twee mooie zalen beschikbaar: Le Club en l'Orangerie (aan de oevers van de Maas). Deze zalen zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten tot 12 personen.
Tijdens uw opleidingsdagen, al dan niet residentieel, geniet u van een dienstverlening op maat: ontbijt, pauze, lunch, dranken...
Aangezien de streek werkelijk uitnodigt om ontdekt te worden, kunt u uw seminaries animeren met tal van activiteiten zoals kajakken, wandelen op het eiland Androssart, dat overigens geklasseerd is als Natura 2000-gebied, een culturele excursie, een kookworkshop of een degustatie.
In het restaurant “En face de l’Île” draagt chef-kok Mickaël Lehaire de artisanale keuken hoog in het vaandel. Hij werkt niet alleen met de beste Waalse streekproducten uit lokale en biologische teelten, maar ook met producten die hij zelf plukt in onze moestuin en met honing uit onze eigen bijenkorven, zodat u kunt genieten van een eerlijke, ambachtelijke, duurzame en lekkere keuken.
Voor uw bedrijfsmaaltijden of privé-evenementen worden menu's op maat aangeboden. Naargelang uw wensen en budget stelt de kok het menu samen en alles wordt ter plaatste bereid.
Het zal inmiddels wel duidelijk zijn dat Les Sorbiers een locatie is waar de stress van alledag ver te zoeken is. Het is een uitzonderlijke plek waar kwaliteitsvolle diensten aangeboden worden en waar u gegarandeerd onvergetelijke momenten zult delen met de deelnemers en uw genodigden! Waarop wacht u nog? Contacteer nu het professionele team van Les Sorbiers voor de organisatie van uw volgende evenement.