Een trouwzaal of een seminarieruimtevinden en huren – onze geschiedenis

Onze website gebruikt cookies met het oog op het verbeteren van onze diensten. Door verder te surfen op onze website aanvaardt u onze politiek. U kunt het beheer van uw privégegevens en cookies hier raadplegen

Inclusief
Retour

Zodat het organiseren van een feest een feest op zich wordt!

Hebt u ook al urenlang gezocht naar de juiste locatie voor uw evenement? Hebt u nog meer tijd besteed aan het verzamelen van alle informatie, het vergelijken van alle prijzen en opties?

Hebt u dan uiteindelijk toch gekozen voor een zaal die u al kende?

En als u nu eens 10 keer minder tijd verloor?

Dat is het doel van Find Your Place:

Uw zaal is zo in een oogwenk geboekt!

Over mij…Ingrid!

Ik ben niet getrouwd!

Ik heb nooit een goede zaal gevonden en daarom…heb ik er uit wanhoop de brui aan gegeven!


Maar neeeen!


Ik heb mijn oor te luister gelegd bij mijn vrienden en familie die urenlang bezig waren met het zoeken naar een goede zaal voor hun trouwfeest of verjaardagsfeest. Ik heb mij toen gerealiseerd dat ik Find Your Place moest oprichten.

U zou kunnen zeggen dat het een soort roeping was!

Ik heet Ingrid en ik ben mama van twee kinderen. Daarnaast ben ik een gelukkige onderneemster. Het is mijn wens om de zoektocht naar een zaal, wat de redenen daartoe ook mogen zijn, G-E-M-A-K-K-E-L-I-J-K te maken, maar ook snel en efficiënt!

Waarom Find Your Place?

Ik heb de zoektocht naar een zaal voor het organiseren van een evenement altijd als rampzalig ervaren. De zalen die ik op internet aantrof, bevielen me absoluut niet.

Bij mijn vorige werkgever verloren we veel tijd aan het zoeken van een goede locatie voor onze bedrijfsevenementen. En omdat we helemaal geen tijd te verliezen hádden, organiseerden we ze uiteindelijk telkens op dezelfde locatie…

Ik ben al vele jaren actief in de horecasector. Ik heb voor receptiezalen, bars en restaurants gewerkt. Ik hou van dat epicuristische universum met zijn voorliefde voor schoonheid.

Voor vele professionals is het allesbehalve eenvoudig om bekendheid te verwerven! Als ze dan zien dat hun kennissen feest vieren in een andere zaal, terwijl er om de hoek een fijne zaal beschikbaar is, dan is dat voor hen een zware dobber.

Daarom heb ik besloten om mijn twee passies, marketing en horeca, te combineren en zo aan iedereen een geweldige oplossing te bieden: Find Your Place!

U bent eigenares of eigenaar van een zaal?

Sluit u aan bij Find Your Place.

Organiseert u een evenement?

Gebruik onze super krachtige zoekmachine en vind uw ideale zaal!

Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons dan op Facebook & Instagram