Zalen om uw evenement een feest te maken

Onze website gebruikt cookies met het oog op het verbeteren van onze diensten. Door verder te surfen op onze website aanvaardt u onze politiek. U kunt het beheer van uw privégegevens en cookies hier raadplegen

Inclusief

Waarom is Find Your Place ronduit geniaal?

search

U vindt precies wat u zoekt!

Zaal of afgehuurd restaurant, de goede uitrusting op de juiste plaats én de juiste datum!
Maak gebruik van meer dan 50 zoekcriteria om de locatie te vinden die 100% met uw wensen overeenkomt.

alarm_on

U wint tijd!

Meer bepaald: 17 dagen, 9 uren en 36 minuten**
Alle informatie die u nodig hebt om snel de locatie van uw volgende evenement te vinden, vindt u nu op één enkele website!

**We overdrijven misschien een beetje, maar het is een feit dat het vinden van een zaal vóór Find Your Place een tijdrovende klus was!

flash_on

Het is eenvoudig, direct en gratis!

De zaal bezoeken? Datum en budget bevestigen? Reserveren? Uw wensen vervullen?
Contacteer de eigenaars van de zalen per email of telefoon rechtstreeks, zonder tussenpersonen.
En echt, het is gratis!

Hoe gaat het in zijn werk?

Blink uit als organisatietalent

Ontdek uit de eerste hand de pas aangesloten zalen, restaurants en bars.
Geef ons uw e-mailadres: wij geven u onze beste ideeën!

Vier feest

Aanbevolen voor u

Ze praten over ons!

find your place lesoir find your place cci 1 an find your place la meuse 1 an find your place Radio contact find your place la libre find your place BECI find your place vivacite ucm

Mijn etablissement inschrijven

Waarom mijn etablissement registreren op Find Your Place?
check
Gekwalificeerde vraag
Uw etablissement wordt in het beste daglicht gesteld dankzij de professionele foto’s en een complete beschrijving
check
Juiste doelgroep
U bereikt de juiste klanten op de datums die voor u geschikt zijn.
check
Geen commissie
Geen commissie. U sluit een abonnement af dat past bij uw profiel.

Een zaal huren voor uw bruiloft, verjaardag, communie of religieuze plechtigheid Voor de huur van een zaal voor alle soorten evenementen, familiereünies, feesten en vieringen is Find Your Place hét juiste adres.
Verspreid het goede nieuws in uw bedrijf, vertel het aan uw collega’s en aan uw verkopers. Zoekt u een zaal voor uw vergadering, seminarie, conferentie, cursus, atelier, workshop of bedrijfsfeestje? Vind de zaal, het restaurant of de privébar in België die aan uw criteria voldoet!
Op Find Your Place selecteert u dankzij de handige filters heel eenvoudig de juiste plaats voor de organisatie van uw prestigieuze of budgetvriendelijke evenement, een intieme plaats zoals privébars of afgehuurde restaurants of een grote zaal voor colloquia, beurzen of tentoonstellingen.
Een zaal vinden in functie van het aantal genodigden, traiteur, voorzieningen voor kinderen of personen met beperkte mobiliteit wordt een piece of cake!
Alle zalen zijn ingedeeld volgens soort evenement en worden tot in het kleinste detail met hun uitrusting beschreven: servies, tafels en stoelen, projector, wifi, flip-over, eigen parking, tuin, vestiaire. U contacteert de eigenaar van de zaal, het restaurant of de bar die u wilt huren, rechtstreeks (we vragen geen commissie): het gaat snel en het is gratis!
Om een zaal in Brussel, Louvain-La-Neuve, Gembloux, Charleroi, Floreffe, Namen, Hoei, Luik, Spa te huren.... en binnenkort ook in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt.... hebben we alles voorzien!